Zona de Download

AplicatiiTonuri de ApelJocuri pentru telefonTemeAplicatiiVideo 3GPWallpapereMesaje pentru telefonSofturi
Am deschis un nou site! Click pe banner-ul de mai jos:

Afla cine te suna cu numar ascuns

Tips and Tricks

In primul rand trebuie sa iti faci cont (free) la www.telefonip.ro . Dupa aia trebuie sa descarci x-lite. Gasesti AICI !

Dupa ce instalam x-lite pe pc il configuram cu setarile care le-am primit prin mail de la http://www.telefonip.ro
Pana aici toate bune .....
Acum urmeaza sa configurezi telu' .
Setari - Redirectionare apel - Apeluri voce - Active redirectionare "Daca nu este disponibil" La numarul dat de http://www.telefonip.ro cu alte cuvinte daca vad ca ma suna un numar ascuns apas tasta NO si il redirectioneaza catre numarul de la telefonip (iti dai seama de asta pt ca iti va suna pc-ul daca ai instalat x-lite si l-ai configurat ) daca vrei ii poti raspunde chiar poti inregistra convorbirea. Acum ca sa ii vezi numarul de tel , intri pe http://www.telefonip.ro te logezi dai pe "Apeluri primite" si ii vei vedea numarul de telefon acolo. Succes si sper ca ati inteles...


Ma gandesc ce fata face ala care stie ca te-a sunat cu nr. ascuns si vede ca il suni inapoi.

Alta metoda... este sa lasi casuta vocala activata doar pe respingerea apelurilor!si cand ajunge sa te streseze numarul privat ii respingi si cand asculti mesajul vocal acolo o sa iti zica numaru!sau la cosmote are optiunea de a-ti trimite mesaj cand nu esti in aria de acoperire sau respingi apelul ... cu numarul! si respingi apelul si o sa iti apara numarul!cea cu cosmoteul este cea mai buna metoda verificata.
PS: Asta ar fi o metoda.Daca cunoasteti si alte moduri prin care ati putea vedea numarul celui care te suna privat , lasa-ti un comentariu la aceasta rubrica!!

Alta metoda... Pui redirect pt. apelurile respinse catre o cartela activa si nebagata in telefon. Apelantul suna, primeste ton de ocupat de la black list, si il redirectioneaza catre cartela. Va primi: abonatu connex de ex, nu poate fi contactat. Si stai asa o luna doua pana se potoleste . Apoi pui cealalta cartela pe care te deranjeaza si repeti faza. Daca timp de o luna doua va primi "abonatu nu poate fi contactat" o sa creada ca ai renuntat la numar si probabil ca se va potoli. Daca dupa 3-4 luni de faza din aceasta tot te deranjeaza suna-l si fa-i cinste (pun si eu bani daca e nevoie). Merita recompensat pentru perseverenta.

Articol preluat de pe Zombyx-Mobile.Com

47 comentarii:

Anonim spunea...[Reply]

Nu mai merge sa iti faci cont pe http://www.telefonip.ro, incearcati cu serviciul de la Romtelecom. Gasiti un tutorial despre cum faceti asta pe http://sirshadow.blog.com/2011/08/15/afla-cine-te-suna-cu-numar-ascuns/.

Anonim spunea...[Reply]

eu raspund si ii dau intai un set de injuraturii si apoi inchid. ka nus intreg si dak vrea vro unul frigiderul lui maicasa si a lui plin cu carne sa ma sune pe mine cu privat:))

Anonim spunea...[Reply]

/sweat

Florin spunea...[Reply]

Se poate afla in continuare cine te suna cu numar ascuns.
Aveti aici pe site-ul meu un tutorial detaliat.
http://adf.ly/7Up3j
O zi buna

Anonim spunea...[Reply]

ceva pentru carttela nu este?

Anonim spunea...[Reply]

am un numar de vodafone pe cartela si un/o cretina care ma deranjeaza cu numar privat.Cum pot afla numarul care ma apeleaza?

Mihai spunea...[Reply]

Uite aici un articol cu video care explica cum se afla numarul ascuns cu ajutorul Romtelecom: http://how-to-do.ro/cum-afli-cine-te-suna-cu-numar-privat

Anonim spunea...[Reply]

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Anonim spunea...[Reply]

Un nebun imi trimite mesaje de pe o cartela reancarcabila si imi baga mortul in casa daca ma intelegeti. Si.. mergeti la Politie si daca aveti putin noroc se va dispune urmarirea numarului vostru prin localizare GPS. Se localizeaza apelantul si i se citeste IMEI-ul aparatului dupa care il gaseste si cu telefonul stins. Il ia de pe WC, ii intocmeste acte penale, vi se vor da dovezi legale si il tarati prin tribunale vreo zece ani caci asta merita nenorocitii astia. Succes

Anonim spunea...[Reply]

Ajuta ma si pe mine te rog trebuie sa aflu cu orice pret cine suna cu nr privat

Anonim spunea...[Reply]

Thanks on your marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you
can be a great author.I will make certain to
bookmark your blog and may come back in the future.

I want to encourage that you continue your great writing, have a nice afternoon!


Feel free to visit my site; hip to waist ratio

Anonim spunea...[Reply]

Its multi-workout interval timer utilizes coronary heart level zone teaching to act much
like a exclusive mentor with your wrist.


My blog ... visit the next website

Anonim spunea...[Reply]

These dumbbells are created to add or shed pounds with all the twist of the dial.


my web page; dumbbells for sale

Anonim spunea...[Reply]

Keeping on towards the hand or front rails would be the commonest oversight created by people applying treadmills.


Look at my site: Www.getfitnstrong.com

Anonim spunea...[Reply]

When you're carried out reading through this text you will end up aware of specifically what makes a good training tubes exercise routine procedure, what the warranties, guarantees are to the B Lines resistance bands, and what their opponents supply which could or will not be remarkable to this solution.

Here is my web-site :: Feedback

Anonim spunea...[Reply]

So he asked me to write this post and break down exactly what are classified as
the very best choices for tools and not must spend a fantastic offer of money.


My web blog http://www.getfitnstrong.com/adjustable-dumbbells/dumbbell-sets/

Anonim spunea...[Reply]

It can be the commencing of yet another new year and you are earning a different resolution to get rid
of a little bodyweight or get your self again into fighting type.


Here is my blog post Skip Navigation

Anonim spunea...[Reply]

SALUT, exista softuri dar costa.... Eu am descoperit o aplicatie free, tot ce trebuie facut sunt urmatori 4 pasi simpli si 5 minute e gata:

1. Mergi la http://www.whooming.com daca nu crezi poti sa si testezi sa vezi ca nu e fake dai TRY IT selectand din lista (RO) si suni nr de acolo cu nr ascuns si o sa vezi numarul dupa care ai sunat pentru privacy ultimele
3 cifre nu ti le arata dar dupa ce te inregistrezi o sa iti arate tot numarul fara stelute..... no problem.

2. Iti faci cont http://www.whooming.com/?page=register_page pui username, email si nr. tau stai linistit ca nu iti ia bani e totul free....

3. Logic intri pe email il confirmi si trebuie confirmat si numarul de telefon sunand in secundele care iti sunt acolo la nr. care ti le afiseasa pe acountul tau, o sa dea ocupat cand suni totu free, nu o sa iti ia bani logic.

4. Intri in setarile telefonul-ui asta depinde de la telefon la telefon si introduci la apeluri redirectionate ca atunci cand dai ocupat apelurile sa se redirectioneze catre acel numar de pe site din acountul tau.

si asta-i tot acuma ramane intri pe site te loghezi clik call history daca nu ai inca nr acolo dai refresh si o sa iti apara nr privat care tea sunat cu numarul real
VALABIL PENTRU ORICE CARTELA/ABONAMENT SAU OPERATOR
a am uitat si iti trimite si email cu numarul care tea sunat tare rau frate mai mult de atata ce mai vrei

tag: numar privat aplicatie descopera aflare numar privat ascuns free gratis Afla cine te suna cu numar privat, ascuns, necunoscut!Aflarea numarului celui care suna cu ascuns! Identificare numar privat Afla numarul de telefon al persoanei care te suna cu numar ascuns privat... by zer0rootkid™

Anonim spunea...[Reply]

It can be not uncommon to hear reports from new body weight lifters who haven't any prior education on the best way to use weights, notify you they suffer from frequent neck and back pains owing to incorrect use.

Review my web site :: http://getfitnstrong.com/adjustable-dumbbells/dumbbells-sale-further/

Anonim spunea...[Reply]

Pгetty! Τhis has been а rеallу ωondеrful artiсlе.
Thank you fοr proviԁing this informаtion.


Alѕo visіt my ωebρage ... losing weight

Anonim spunea...[Reply]

Pentru Anonim.

M-am dus la site-ul indicat, adica: http://www.whooming.com
mi-am creat cont si imi afisa un numar de tel de genul: 316300706. Am incercat sa sun la acest numar de telefon si imi spunea ca este numar gresit, l-am lasat sa sune pana a dat ton de ocupat (in termenul de 180 de secunde) si tot nu mi-a validat Statusul. Nu inteleg unde am gresit. Poate numarul format este incorect, trebuind sa pun si prefixul de Romania, adica: 40 316300706 sau la ce numar sa sun sa-mi valideze contul sa pot merge mai departe.
Multumesc!

Anonim spunea...[Reply]

Definitely, all you need to do now's figure out in which you may them on the very best price tag.

Also visit my site :: bowflex adjustable dumbbells

Anonim spunea...[Reply]

booκmarked!!, I
liκe your wеbsіte!

Loοk into my weblog: gardening

Anonim spunea...[Reply]

Id meu: ionut_dulcele

E aproape Finalizat, dar cand dau la redirrectionare pe nr care mi-la dat imi da Requesting Not Completed... pe email am confirmat dar pe telefon nu am primit nimik !

Anonim spunea...[Reply]

Nu va mai cginuiti degeaba, si eu m-am chinuit si nu a mers nimic, i-am gasit pe aia de la numarascuns.ro si mi-o aflat numarul secret in 3 ore.

Anonim spunea...[Reply]

STiu ca si eu tot cu aia de la depistare numere private de care zici tu am rezolvat.

Anonim spunea...[Reply]

www.numarascuns.ro rules, all time a rezolvat - a 2a oara

Anonim spunea...[Reply]

pe acest blog am gasit o solutie care functioneaza
http://aflacinetesuna.blogspot.co.uk/
Monitorizarea este posibila pentru orice numar de telefon din Romania(Vodafone,Orange,Cosmote,Romtelecom, Digi Mobil, RDS,Astral,Romtelecom,NextGen,etc ).

Anonim spunea...[Reply]

Pentru aflarea unui numar ascuns puteti folosi serviciul de monitorizare oferit de cei de la http://aflacinetesuna.blogspot.com/ este singura solutie posibila pentru anul 2013 .Monitorizarea este posibila pentru orice numar de telefon din Romania

Anonim spunea...[Reply]

este adevarat ce spui?

Anonim spunea...[Reply]

@Anonimpai si cum afu si eu tati cum alfi tu nr necunoscut

Recep spunea...[Reply]

https://bayanlarsitesi.com/
Cihangir
Heybeliada
Yalova
Adana
HWDQ

DataWizard256 spunea...[Reply]

Muğla
Samsun
Eskişehir
Sakarya
Kars
0TQ

QuantumMatrixWizard123 spunea...[Reply]

Mardin
istanbul
Çanakkale
Antep
Elazığ
0GSAW

NumberNomad727 spunea...[Reply]

https://istanbulolala.biz/
WC6

Günışığı33 spunea...[Reply]

karabük evden eve nakliyat
bartın evden eve nakliyat
maraş evden eve nakliyat
mersin evden eve nakliyat
aksaray evden eve nakliyat
XV6FV

E6963Tiffany366D9 spunea...[Reply]

24781
Yalova Evden Eve Nakliyat
Aydın Lojistik
Ankara Parça Eşya Taşıma
Çorum Evden Eve Nakliyat
Mardin Parça Eşya Taşıma

2EA54DonaldBDA28 spunea...[Reply]

5B215
Bolu Evden Eve Nakliyat
Uşak Evden Eve Nakliyat
Kütahya Evden Eve Nakliyat
Isparta Evden Eve Nakliyat
Silivri Boya Ustası

B64C7Yara1DE30 spunea...[Reply]

E6DDD
Gümüşhane Şehirler Arası Nakliyat
Kütahya Evden Eve Nakliyat
Tokat Lojistik
Amasya Evden Eve Nakliyat
Çerkezköy Ekspertiz
Iğdır Evden Eve Nakliyat
Kilis Şehirler Arası Nakliyat
Çerkezköy Kurtarıcı
Erzincan Evden Eve Nakliyat

C42E4Harley61623 spunea...[Reply]

A6744
Çorum Lojistik
Antalya Rent A Car
Samsun Evden Eve Nakliyat
Edirne Şehir İçi Nakliyat
Amasya Şehirler Arası Nakliyat
Trabzon Şehir İçi Nakliyat
Artvin Evden Eve Nakliyat
Bilecik Şehir İçi Nakliyat
Sincan Boya Ustası

DDFC5Jeramiah3BE07 spunea...[Reply]

B8B11
Bursa Lojistik
Mexc Güvenilir mi
Sakarya Evden Eve Nakliyat
Çerkezköy Oto Boya
Şırnak Parça Eşya Taşıma
Kırklareli Şehir İçi Nakliyat
Mardin Lojistik
Trabzon Şehir İçi Nakliyat
Ardahan Şehirler Arası Nakliyat

AB957MaceyC5B27 spunea...[Reply]

617B9
resimlimag.net
Bitcoin Madenciliği Nedir
Madencilik Nedir
Binance Kaldıraçlı İşlem Nasıl Yapılır
Bitcoin Çıkarma Siteleri
Coin Kazanma
Bitcoin Kazma
Coin Nasıl Oynanır
Coin Kazma Siteleri

736E1Amanda7CE7B spunea...[Reply]

8D3E0
hatay kadınlarla ücretsiz sohbet
Bayburt Canli Sohbet Chat
Balıkesir Bedava Sohbet
Osmaniye Görüntülü Sohbet Uygulama
bedava görüntülü sohbet sitesi
afyon ücretsiz sohbet siteleri
hakkari canlı sohbet ücretsiz
Bitlis Kadınlarla Görüntülü Sohbet
görüntülü sohbet uygulamaları ücretsiz

A404BBryleighAD4A1 spunea...[Reply]

DE89F
Lunc Coin Hangi Borsada
Parasız Görüntülü Sohbet
Instagram Takipçi Hilesi
Parasız Görüntülü Sohbet
Paribu Borsası Güvenilir mi
Bitcoin Mining Nasıl Yapılır
Kripto Para Nedir
Clysterum Coin Hangi Borsada
Binance Hesap Açma

627E6Randall7654E spunea...[Reply]

B54F1
Kripto Para Kazanma
Onlyfans Beğeni Satın Al
Spotify Dinlenme Hilesi
Facebook Beğeni Satın Al
Bitcoin Nedir
Threads Yeniden Paylaş Satın Al
Hamster Coin Hangi Borsada
Ceek Coin Hangi Borsada
Görüntülü Sohbet

----Takipci- spunea...[Reply]

FC785
4g proxy
bybit
canlı sohbet uygulamaları
huobi
https://toptansatinal.com/
paribu
kucoin
referans kimliği nedir
coin nereden alınır

_________Takipci_Satin_al_ spunea...[Reply]

70CB4
en iyi kripto para uygulaması
toptan sabun
bitexen
cointiger
bingx
bitcoin nasıl üretilir
kizlarla canli sohbet
mobil proxy 4g
bitcoin nasıl oynanır

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu

Rugaminte: Nu comentati cu cuvinte vulgare sau rasiste! Toate comentariile care au la baza doar aceste cuvinte, v-or fi sterse de pe site!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | belt buckles