Zona de Download

AplicatiiTonuri de ApelJocuri pentru telefonTemeAplicatiiVideo 3GPWallpapereMesaje pentru telefonSofturi
Am deschis un nou site! Click pe banner-ul de mai jos:

Recuperare Parola MicroSD

TIPS and TRICKS
Daca aveti un card microSD caruia i-ati uitat parola de acces via mobil, nu este cazul sa va resemnati si sa aruncati respectivul card (daca deja ati facut-o, cu atat mai rau). Parola poate fi recuperata foarte simplu cu ajutorul unui PC si al unui card-reader (bineinteles, veti avea nevoie si de un adaptor microSD – inclus de obicei in pachetul telefonului mobil sau cumparat odata cu microSD-ul). 

Recupereaza parola pierduta a unui microSD

in primul rand trebuie sa introduci microSD-ul in cititorul de carduri si apoi il introduci pe acesta din urma in PC (asta in cazul in care nu este deja incorporat).
la majoritatea sistemelor Windows fereastra de AutoPlay va “inflori” pe monitor (asta in cazul in care nu ati setat ca AutoPlay-ul sa nu mai ruleze, caz in care va duceti in Computer si selectati cardul): dati click pe “Open foder to view files”
in lista de foldere/fisiere afisate selectati si deschideti folderul system

  

in system localizati fisierul text numit MMCSTORE. Dublu-click pe acesta pentru a-l deschide si voila!: parola pe care o cautati.

In cazul in care aceasta modalitate nu functioneaza (din cine stie ce motive ciudate), mutati fisierele de pe card pe hdd-ul computerului apoi formatati microSD-ul. Parola va fi stearsa si veti putea accesa din nou card-ul via telefon mobil.
Succes!

2 comentarii:

Unknown spunea...[Reply]

Asta ii tutorial pentru carduri MMC, nicidecum MicroSD. Multam oricum.

Anonim spunea...[Reply]

si daca pc-ul nu imi vede cardul? cum procedez sa il vada? inainte mergea struna pe pc. parola sa pus automat pe micro sd in urma unei formatari la setarile din fabrica a tlf. 0784470800 e nr meu daca ma poti ajuta.

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu

Rugaminte: Nu comentati cu cuvinte vulgare sau rasiste! Toate comentariile care au la baza doar aceste cuvinte, v-or fi sterse de pe site!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | belt buckles